divendres, 28 de setembre del 2007

Monarquia i sostenibilitat
















Setembre comença a escombrar la calor de l'estiu; els pantalons curts, banyadors, sandàlies es van assentant al fons dels armaris, mentre els jerseis tornen a sortir al carrer després de la seva particular hibernació estiva.

Se'ns recorda constantment la necessitat de disminuir el consum elèctric (els "apagons" són protagonistes d'aquesta campanya tan respectable) i els i les joves catalanes han decidit trobar una solució: el foc.

Sí, tornem als origens, tornem a descobrir el foc; busquen per casa paperots que no els serveixin, i quan es busca algo inútil, improductiu, antic i desfassat, sempre s'acaba trobant la monarquia, tant si es vol com si no es vol (al cap i a la fi així ens l'han posada). I tots al carrer a cremar fotos; i clar, això no pot ser. Abans si que es podia cremar tot, per cremar que no falti, no se'n salvaven ni els convents!

Però ara... ara ja no, ara ens hem conscienciat, no està bé això d'anar cremant coses; que som sostenibles.

Així que per les fotos del rei, haurem d'utilitzar el contenidor adequat (jo triaria "rebuig") i pel fred, que cadascú fassi el que vulgui (no dic el que jo triaria que tots som grandets).

Per cert, un consejo para el juez Marlaska:
Investigue a "La Mosca" y analice su canción "yo romperé tus fotos, yo quemaré tus cartas". Que los Negu Gorriak ya se salieron con la suya y a estos hay que cogerlos!

pd: la més sincera solidaritat amb tots i totes les imputades darrerament en accions contra la monarquia.

1 comentari:

Àngela ha dit...

Aquesta és la millor arma que podem utilitzar.

L'ironia, la inteligència, l'humor... formen un pack invencible.

amb el teu permís...

http://www.youtube.com/watch?v=ZLoi4N-JTTA