dilluns, 28 de maig del 2007

"c'est parti"

Quan comences una cosa mai saps on et portarà. Tots tenim una muntanya de "primers cops": el primer cop que hi vaig anar, el primer cop que el vaig conèixer, el primer cop que el vaig escoltar, llegir, etc. I tants altres primers cops que tampoc vénen al cas... La qüestió és que tot té un començament, que al cap d'un temps ens resulta gairebé ridícul.


Sense anar més lluny, dissabte vaig anar al Forte Prenestino, un antic fort militar de 13,5 hectàrees, on celebraven el 30è aniversari de Radio Onda Rossa. Hi havia estat dos anys abans. Recordo que vam prendre dos trams per arribar-hi, i no tenia ni idea d'on erem. Dissabte hi arribava sense perdre'm (per sorpresa de l'acompanyant). Està clar que mai hagués imaginat un retorn com aquell, com tampoc hagués pogut imaginar que aquella primera anada al Forte fos el començament de res. Per això, això no és (encara) un blog però "c'est parti".

7 comentaris:

An@ ha dit...

Bonito blog! aunque ya podrías escribir algún post en castellano, que es muy pesado entenderte,jeje.
(como puedes comprobar, esto lo escribe tu querida amiga alemana-vasca-no catalanoparlante). Si sigues animado con esto de los blogs, visita el mío y te reiras un rato de mis venturas y desventuras.
UN BESO GORDO.

www.convistas.blogspot.com

angelsmcastells ha dit...

Enhorabona per decidir-te a començar un blog; és apassionant, ja ho veuràs. Et seguiré i anirem conversant. He descobert, a més, que tenim tots dos debilitat per Magritte. (Ceci n'est pas un commentaire...)

Arnau Rovira ha dit...

Antoniouuuuu!!! Aviam amb que ens deleites...

Antoni-Ítalo ha dit...

Ana, parece que ya te han convencido del "los vascos y los catalanes soys raros, lo normal es Madrid", te acuerdas?

Ahora en serio, supongo que la lengua habitual será el catalán. Entre otros motivos porque si escribiera en castellano no es seguro que fuera menos "pesado entenderme".

Sin embargo, habrá excepciones, para intentar que tod@s tengais vuestro "txoko"! Supongo que hay temas que quizás no tiene tanto sentido abordar en catalán.Sin ir más lejos, la próxima entrada, será en su mayor parte, en castellano.

Bona nit!gabon eta muxu bat...

Toni Salado ha dit...

Benvingut a la roig-esfera!!!

Et linko al meu bloc polític, encara que t'escric això des de l'altre bloc que tinc.

Toni Salado.

jordi ha dit...

No deixarem de perdre el bonic costum de donar la benvinguda als companys que van arriban, així que endavant Antoni.
Promet prou auqest bloc, i segurament entrarà en la categoria dels "avorrits" XD

Antoni-Ítalo ha dit...

Ei Lluis!
Resistiré encara alguns dies sense caure en temes "avorrits"...