dimecres, 21 d’abril del 2010

Estos, con sus boicots... I aquesta, amb els seus judicis.

Resposta a l'article de Pilar Rahola "Y estos, con sus boicots..."

I aquesta amb els seus judicis

Jugar a jutjar els dos bàndols suposa una enorme diferència respecte buscar solucions al conflicte, ja que per buscar-ne les solucions, cal establir correctament els problemes i per aquí la senyora Rahola sembla que no hi vol passar. La senyora Rahola ens ven que hi ha uns fanàtics de Hezbollah al Liban que només pensen en destruir l'Estat d'Israel però no ens pot dir que al mateix Liban hi ha encara 400.000 refugiats palestins que no poden tornar a casa seva perquè el democràtic Israel no els deixa passar.

Hi ha problemes que s'han de solucionar i l'Estat d'Israel, des de la seva creació, ha deixat prou clar que no té cap interès en fer-ho. Davant la qüestió dels refugiats palestins, Israel va respondre amb la matança de civils a Sabra i Shatila, davant la denúncia de la proliferació d'assentaments il·legals, Israel va respondre construint més assentaments, davant les dificultats de la població assetjada a la franja de Gaza, Israel va respondre amb una guerra amb un balanç de 1318 morts (1314 palestins i 4 israelians) segons l'ONU.

Vostè pot seguir jugant a jutjar, però nosaltres intentarem buscar solucions i, davant el fracàs de la diplomàcia europea, no ens queda altra opció que apostar pel boicot. Sembla que no li agrada la idea senyora Rahola, què hi farem, a vostè potser ja li anava la confrontació militar, en aquest terreny guanyen sempre.

1 comentari:

Unknown ha dit...

http://www.elpais.com/elpaismedia/diario/media/201006/20/opinion/vinetas/20100620elpepivin_3_Ges_SCO.gif